Voorwaarden taxi vervoer vliegvelden

Aansprakelijkheid.
Taxi de Westhoek kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bijv. files, pech onderweg, weersomstandigheden, enz. die tot gevolg hebben dat u uw vlucht mist.
Taxi de Westhoek houdt zich ten aller tijden het recht voor, om op het laatste moment een ritopdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreme verkeerschaos, weersinvloeden, aanslagen enz.. U kunt ervan op aan dat Taxi de Westhoek er alles aan zal doen om dit te volkomen. U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op de betreffende luchthaven te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn.

Annuleren.
Zie algemene voorwaarden taxivervoer, artikel 11.

Terugkomst op de luchthaven.
In geval van vertragingen kunt u er op rekenen dat Taxi de Westhoek deze nauwlettend in de gaten houdt. Na aankomst op de luchthaven dient u na de landing , zo snel mogelijk uw mobiele telefoon aan te zetten zodat Taxi de Westhoek contact met u kan opnemen. Indien u met een andere vlucht terugkeert dan dient u dit tijdig door te geven

Wachttijd.
Wij gaan uit van een wachttijd van 1 uur na landing van het vliegtuig, dit is bij de prijs inbegrepen, daarbuiten wordt er 15 euro per kwartier in rekening gebracht.

Betalingswijze
De mogelijkheid bestaat om in de taxi te pinnen met bankpas en/of creditcard (Visa en Eurocard-Mastercard).

Privacy bescherming
Taxi de Westhoek houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal Taxi De Westhoek uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorg dragen.